Hihetetlenül finom
és könnyű citromos-narancsos sütemény, nemigen lehet az eredetitől megkülönböztetni.
Ez az eredeti recept:
Amire szükségem lesz:
fél kg túró, 5
tojás, 1 dl kefír, 1 tasak vaníliás pudingpor, pár csepp vanília aroma, Süssina
folyékony édesítőszer ízlés szerint, 1-1 ek citromlé és narancslé, 1-1 citrom
és narancs reszelt héja, 1 narancs
egy 26 cm átmérőjű kerek
tortaforma, vagy egy 24 x 30 cm-es tepsi
Így készítem:
Felverem a
tojásfehérjéket egy csipet sóval kemény habbá. Az összes többi hozzávalót
összekeverem, majd a végén a tojásfehérjehabbal lazán összeforgatom.
Sütőpapírral bélelt tepsiben sütöm 190 fokon, 30-40 percig.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése