SÜLT SAJT VACSORÁRA
Olívaolajon
sajtszeletek, hagymaszeletkék, paprika, koktélparadicsom, só, bors. 200 fokon, sütőben
sütve. Ennyi az egész. Jó pár éve egy iskolatársnőm mutatta ezt a kis trükköt.
Ha melegszendvics lenne, nem sülne át így a sajt, ropogósra mind a két oldalán.
Gyors, színes, finom vacsora 15 dkg trappista sajtból. Esetleg egy pohár sör
mellé, kenyérrel?
Hímzett
matyó virágaim.
Ezzel fogok álmodni.. :)
VálaszTörlésAznap este el is készítettem, ahogy megjelent a recept! :) Igaz, nem volt itthon se újhagyma, se póréhagyma, se pritaminpaprika, se koktélparadicsom... :) Vidéken ez már, így megy, azzal főzünk, amit itthon találunk! ;-) A trappista alá így rendes paradicsom, vöröshagyma szeletek és paprika került, olívaolajjal meglocsolva. Betettem a sütőbe és szépen ropogósra összesült.Alul felül piros lett és szépen szét lehetett választania pirosra sült szeleteket! Nagyon finom volt! Köszönöm! :) Készítettem róla fotót is majd átküldöm! :)
VálaszTörlés