2014. április 8., kedd

Sült sajt vacsorára



SÜLT SAJT VACSORÁRA

Olívaolajon sajtszeletek, hagymaszeletkék, paprika, koktélparadicsom, só, bors. 200 fokon, sütőben sütve. Ennyi az egész. Jó pár éve egy iskolatársnőm mutatta ezt a kis trükköt. Ha melegszendvics lenne, nem sülne át így a sajt, ropogósra mind a két oldalán. Gyors, színes, finom vacsora 15 dkg trappista sajtból. Esetleg egy pohár sör mellé, kenyérrel?






Hímzett matyó virágaim.

2 megjegyzés:

  1. Aznap este el is készítettem, ahogy megjelent a recept! :) Igaz, nem volt itthon se újhagyma, se póréhagyma, se pritaminpaprika, se koktélparadicsom... :) Vidéken ez már, így megy, azzal főzünk, amit itthon találunk! ;-) A trappista alá így rendes paradicsom, vöröshagyma szeletek és paprika került, olívaolajjal meglocsolva. Betettem a sütőbe és szépen ropogósra összesült.Alul felül piros lett és szépen szét lehetett választania pirosra sült szeleteket! Nagyon finom volt! Köszönöm! :) Készítettem róla fotót is majd átküldöm! :)

    VálaszTörlés